RUIMTELIJKE ORDENING STEDENBOUW

TEAM

Sjoerd Peters
Sjoerd is een ervaren jurist en effectieve projectleider. Hij studeerde Fiscaal Recht en Nederlands Recht en is gespecialiseerd in het omgevingsrecht en de ruimtelijke ordening. Met ruim vijftien jaren ervaring bij gemeentes en in de advieswereld bereikt hij maximale resultaten voor zijn opdrachtgevers.
Door zijn kennis en ervaring wordt Sjoerd vaak ingezet bij grote projecten. Binnen deze projecten vertaalt Sjoerd complexe vraagstukken in ruimtelijke plannen, kan hij goed risico’s inschatten en is hij erg betrokken binnen het gehele proces.
LinkedIn profiel Sjoerd PetersRutger Kerstens
Rutger is een enthousiaste stedenbouwkundige/planoloog. Hij studeerde af in de Ruimtelijke Ordening en Planologie en volgde de universitaire studie Urban Design en Planning. Rutger heeft zowel ervaring in gemeenteland als in het bedrijfsleven.
Met zijn stedenbouwkundige achtergrond en ervaring met cad-werkzaamheden is Rutger erg goed in het vertalen van stedenbouwkundige uitgangspunten in bestemmingsplannen. Door zijn inhoudelijke kennis, tekenvaardigheden en digitalisering als expertise is Rutger een essentiële schakel bij ruimtelijke projecten.
LinkedIn profiel Rutger KerstensInge Verbunt
Inge is een ervaren juriste op het gebied van ruimtelijke ordening en milieurecht. Zij is in 2002 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast heeft ze in 2014 een opleiding mediation afgerond. Voordat Inge bij Plan ROS in dienst kwam, werkte zij onder andere voor enkele gemeentes waaronder Eindhoven en Rotterdam.
Binnen Plan ROS houdt Inge zich bezig met het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen en bestemmingsplannen. Daarnaast geeft ze juridische adviezen.
LinkedIn profiel Inge VerbuntFrank van Gompel
Frank is als adviseur ruimtelijke ordening werkzaam bij Plan ROS. Na het afronden van zijn hbo-studie Ruimtelijke Ordening en Planologie in Breda is hij afgestudeerd als planoloog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het opstellen van bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen. Daarnaast ondersteunt hij bij het digitaliseren van ruimtelijke plannen en geeft hij adviezen op het gebied van omgevingsrecht.
LinkedIn profiel Frank van Gompel


Lou Corsten
Lou is adviseur ruimtelijke ordening bij Plan ROS. Hij heeft de hbo-studie Ruimtelijke Ordening en Planologie in Breda afgerond en vervolgens is hij afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in Stadsgeografie (Urban Geography). Tijdens en na zijn studie heeft hij bij een milieutechnisch adviesbureau gewerkt waarna hij naar Plan ROS is overgestapt. Lou stelt bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen op en adviseert op het vlak van milieu en ruimtelijke ordening.
LinkedIn profiel Lou CorstenAtelier Buitenkansen
Plan ROS vormt samen met Buro Lubbers en Adriaanse Research & Mediation Atelier Buitenkansen. We bezitten samen de expertise om opgaven in het buitengebied integraal aan te pakken. Meer weten? Surf dan naar www.atelierbuitenkansen.nlSamenwerking
Plan ROS is een klein adviesbureau met een groot netwerk. Naast Atelier Buitenkansen neemt Plan ROS deel aan een samenwerkingsverband met professionals op het gebied van vastgoedontwikkeling, stedenbouw en architectuur. Daarnaast onderhoudt Plan ROS goede contacten met milieutechnische adviesbureaus.